22.05.2023

EMEKLİYE AYRILAN DİN GÖREVLİLERİNE VEDA PROGRAMI DÜZENLENDİ

İlçe Müftülüğümüzde görev yapan din görevlilerimizden emekliye ayrılanlara veda programı düzenlendi. Çok sayıda din görevlimiz emekliye ayrılan arkadaşlarının vedasına iştirak ederek bu güzel anlarında yalnız bırakmadı. Emekliye ayrılan hocalarımız tek tek söz alarak hizmet süresince kazanmış oldukları tecrüblerini ve deneyimlerini paylaşarak görevde yeni olan arkadaşlara tavsiyelerde bulundu. Ayrıca böyle güzel bir gece tertip eden İlçe Müftüsü Yusuf ÇAKIR'a teşekkür ederek beraber çalışmaktan çok memnun olduklarını ifade ettiler. İlçe Müftümüz Yusuf ÇAKIR'da emekliye ayrılan Aşağı Kale Mahalle Cami İmam-Hatibi Nasır ÖNDER, Merkez Cami Müezzin-Kayyımı İsmail ASLAN, Merkez Yeni Cami Müezzin-Kayyımı İsrafil BÜLBÜL, Musazade Mahalle Cami İmam-Hatibi Ali Osman ÇORBACI, YK. Şahinler Köyü Dereiçi Mahalle Haci Ali Cami İmam-Hatibi Mehmet Cemal ÇORBACI'ya plaket takdim ederek emeklilik hayatlarında aileleri ile sağlıklı ve mutlulut dolu günler temennisinde bulundu.