18.08.2022

Artvin’de Hafızlar Belgelerine Kavuştu

Artvin İl Müftülüğüne bağlı Yeni Mahalle Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu ve Hz. Aişe Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu’ nda hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler için "Mezuniyet Programı" düzenlendi.

İl Müftülüğüne bağlı Kur’an Kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler düzenlenen törenle belgelerine kavuştu.

Kur’an Kurslarında düzenlenen törende öğrencilere belgelerini takdim eden İl Müftüsü Mesut Harmancı, "İl Müftülüğü olarak bizler öğrencilerimizin hafızlık eğitimlerini tamamlaması sebebiyle çok mutlu oluyoruz ve öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Ezberlediğiniz Kur’an’ı unutmamak için sürekli tekrar etmenizi ve Kur’an’ın öğretileriyle dolu bir hayat sürdürmenizi Yüce Rabbim den niyaz ederim. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diler, eğitimlerinizin tamamlanmasına vesile olan hocalarımıza ve ailelerinize teşekkür ederim." dedi.

Öğrencileri gayret ve çabalarından dolayı tebrik eden İl Müftüsü Harmancı, mezun olan öğrencilere hafızlık belgelerini takdim etti.