03.10.2018

Artvin Müftülüğü Emekli Personellerini Ziyaret Etti

İl Müftüsü Hasan Güneş ve din görevlilerinden oluşan heyet Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliği münasebetiyle emekli personellerini evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretten son derece memnun olan  emekli Müftü Kazım Erkılıç, emekli Merkez Camii İmam-Hatibi Kadir Seçkin,  emekli Halitpaşa Camii İmam-Hatibi Rahmet Yedek ve Tütüncüler Köyü emekli Camii İmam-Hatibi Muharrem Yıldırım görev yıllarındaki hatıralarını İl Müftüsü Hasan Güneş ve beraberindeki heyetle paylaştılar.

İl Müftümüz Sayın Hasan Güneş, Artvin İlinde   ikamet etmekte olan Müftü Kazım Erkılıç’a, Merkez Camii İmam-Hatibi Kadir Seçkin’e, Halitpaşa Camii İmam-Hatipliğinden emekli Rahmet Yedek’e ve emekli Tütüncüler Köyü Camii İmam-Hatibi Muharrem Yıldırım'a    Allah’tan acil şifalar diledi. Sağlık sıhhat içinde hayırlı ömürler diledi. Uzun yıllar kurumumuzda çalışmış olan arkadaşlarımızın emekliliğinde hem iyi günlerinde ve hem hastalık durumunda onlarla hemhal olabilmek onların hatırlarını sormak maksadıyla onları ziyaret ettiklerini ifade etti.

Emekli görevlilerimiz de “bizi unutmadığınız, vefa göstererek hatırımızı  sayıp bizleri ziyaret ettiğiniz için size çok teşekkür ederiz" dediler.