24.04.2024

1001 HATİM DUA PROGRAMI

HASRET SONA ERDİ.
Pandemi dolayısıyla ara verilen Kutlu Gelenek 1001 Hatim Dua Programımız birbirinden değerli misafirlerimizin ve değerli cemaatimizin iştiraki ile gerçekleşti.
İlçe Müftümüz İsmail YILMAZ’ın açılış konuşması ile başlayan programımız Aşr-ı şerifler, ilahiler, kasideler eşliğinde devam etti.
Mushafları İnceleme Ve Kıraat Kurulu Başkanımız Dr. Hafız Osman ŞAHİN’in sohbeti ile katılım sağladığı programımız Trabzon İl Müftüsü Selami AYDIN’ın yaptırdığı dua ile son buldu.
İlçe Müftümüz İsmail YILMAZ “İlçemizde bu kutlu geleneğin devamı için çaba sarfeden tüm hocalarımızdan Allah razı olsun.
Ayrıca İlçe Kaymakamımız Muhammed Ali YOLAL, Fatih camii Baş İmamı Metin ÇAKAR hocamız, kasidesi ile gönüllere ferahlık veren Aziz Mahmut HARDAL hocamız İBB Mezarlıklar eski Müdürü Adem AVCI, İBB Mezarlıklar Müdürlüğü İmam-hatipleri Bünyamin ARAZ, Abdullah ÇOLAK, Mehmet ŞAHİN, Mustafa ÇİÇEK hocalarımıza da katkıları için teşekkür ederim” dedi.