30.06.2022

Yusufeli’nde camiler çocuklarla şenlendi

Yusufeli’nde cami ve Kur’an kurslarında açılan “Yaz Kur’an Kursları”nda eğitim başladı.

"Haydi Koş Gel, Camiler Seninle Güzel" şiarıyla 27 Haziran-26 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan 2022 yılı yaz Kur’an Kursları için Yusufeli  Merkez Yeni Camii’nde açılış programı düzenlendi.

Programda “Yaz Kur’an Kursları”nın dini hayatımızın şekillenmesindeki önemine vurgu yapan Yusufeli İlçe Müftüsü Mustafa Doğan, “Tertemiz yüreklerin, yeryüzünün en kutsal mekanları olan camilerde, sözlerin en güzeli Allah’ın kelamı Kur’an-ı Kerim ile buluşarak İslam’ın hayat veren ilkelerini öğrenmeleri, insanlığa en güzel örnek olarak sunulan Hz. Muhammed’in (s.a.v.) Sünnet’iyle tanışmaları göz aydınlığımız olan yavrularımızın ve gençlerimizin İslami bir kimlik kazanabilmeleri için hayati önem taşımaktadır.” dedi.

Çocukların Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, salavat-ı şerife ve ilahilerin okunmasıyla sona erdi.