T.C. Cumhurbaşkanlığı
Diyanet İşleri Başkanlığı

Yusufeli Müftülüğü

05.01.2026

Mevlüt Çelik Camii ve Sancak Camii’nde Sabah Namazı Programları Gerçekleştirildi

İlçemizde manevi birlik ve beraberliği güçlendirmeye yönelik faaliyetler kapsamında Mevlüt Çelik Camii ve Sancak Camii’nde sabah namazı programları icra edildi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programlarda; sabah namazı, tesbihat, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar yer aldı.

Düzenlenen programların, ilçemizin manevi gelişimine önemli katkılar sağladığı ifade edilirken, namaz sonrasında cemaatimize ikram edilen sıcak çorbalar da sabahın bereketini ve kardeşlik ortamını pekiştirdi.

Programların hazırlanmasında ve icrasında emeği geçen Manevi Danışmanımız Halil İbrahim Duman’a; Mevlüt Çelik Camii İmam Hatiplerimiz Nurol Sönmez ve Ersin Polat’a; Merkez Camii İmamımız Ahmet Divarcıoğlu’na; Tekkale Köyü Camii İmam Hatibimiz Cemal Gülçay’a; Sancak Camii İmam Hatiplerimiz Ekrem Tokgöz ve Şevki Aydın’a ve organizasyonda katkı sunan tüm görevlilere teşekkürlerimizi sunarız.

Sabah namazı programlarının önümüzdeki süreçte de devam etmesi planlanmaktadır.