23.03.2018

Regaip Kandili programı

Artvin Merkez Camiinde Regaip Kandili münasebetiyle bir program düzenlendi.

Merkez Camiinde düzenlenen programda, din görevlileri ve Şehit Erol İnce İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından Kur’an-ı Kerim, ilahi ve kasideler okundu.  Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program sonunda İl Müftü Vekili Muhammed AYDIN, Regaip Kandili programına katılan Şehit Erol İnce İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine teşekkür etti. Öğrencilerimiz ileride bu kürsülerde yer alacaktır. Öğrencilerimize yüce Allah’tan başarılar diliyorum dedi.

İl Müftü Vekili Aydın, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü ‘Zeytin Dalı’ harekâtında bölgenin alınmasından dolayı Allaha hamd-ü sena da bulundu, harekatta şehit olan askerlerimize ve milletin birliğine ve beraberliğine dua yaptı.

Program sonunda Artvin Belediyesi Başkanlığı tarafından ve hayırsever vatandaşlar tarafından cemaate (kandil simiti ve meyve suyu) ikramda bulunuldu.