12.03.2024

Artvin Valisi Sayın Cengiz Ünsal Ramazan Ayı İçerisinde Yapılacak Faaliyetlerle İlgili Bilgi Aldı

Valimiz Sayın Cengiz Ünsal, Müftülük Toplantı Salonu'nda; İl Müftüsü Mesut Harmancı ve İlçe Müftüleri bir araya gelerek Ramazan ayı için yapılan hazırlıklar ve çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Valimiz Cengiz Ünsal, Ramazan ayı öncesindeki hazırlıklar ve Ramazan ayı içerisinde yapılacak faaliyetlerle ilgili talimatlar vererek; "Rahmet, bereket ve kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Ramazan ayı; barışın, kardeşliğin ve huzurun dalga dalga yayıldığı, tüm Müslümanların en halis duygularla bir araya geldiği ve manevi esenliğe ulaştığı en kıymetli aydır. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bu mübarek ay; hayatlarımızı muhasebe etmek, günahlarımızdan arınmak ve kardeşliğimizi güçlendirmek adına eşsiz bir fırsattır.Ramazan ayını fırsat olarak görmemiz lazım. Hazırlıklarımızı gözden geçirmeliyiz. Vatandaşlarımızın daha huzurlu bir Ramazan geçirmesi için tüm gayretimizle sahada çalışıyor olacağız.Ramazan ayının heyecanını yaşamalı ve yaşatmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; başta kıymetli Artvin’li hemşehrilerim olmak üzere; aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyorum. Sağlıkla ve afiyetle önce Kadir Gecesi’ne ve ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmayı temenni ediyorum. Ramazan ayımız mübarek olsun.” dedi.