29.05.2023

Artvin'den Deprem Bölgesine Konteyner Ev Bağışı

Artvin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi organizesinde deprem bölgesine konteyner ev bağışlandı.

Artvin İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin Kayyım, Kur’an Kursu Öğretici ve Daire Personeli banka maaş anlaşması gereği aldıkları promosyonları deprem bölgesine Konteyner alınmak üzere Türkiye Diyanet Vakfın Artvin Şubesine bağışladılar.

İl Müftüsü Mesut Harmancı yaptığı açıklamada, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın koordinesinde ilk günden itibaren deprem bölgelerimize ayni ve nakdi yardımlarımızı gönderdik. İl Müftülüğü personeli olarak aldığımız maaş promosyonlarını en doğru yere ulaştırmak için arkadaşlarımızla istişare ederek, deprem bölgesine TDV’ nin yaptırdığı tam teşekküllü Konteyner ev olarak gönderme kararı aldık. Maddi ve manevi destek olan herkesten Allah razı olsun. İl Müftülüğü olarak imkanlarımız ölçüsünde ile deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz." dedi

Personel adına bağışı sunan İl Müftüsü Mesut Harmancı’ya, TDV Artvin Şube Sorumlusu Salih Özkan tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi. Törene daire personeli de iştirak etti.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezince yaptırılan Konteyner Ev’in detayı; 21 metrekarelik içerisinde lavabo, banyo ve mutfağı olan 1+1’lik, içerisinde buzdolabı, yatak, baza, ocak, ısıtıcı, şofben, halı, masa, sandalye ve kanepe olmak üzere depremzede ailelerin hazır olarak kullanabileceği bir ev."