24.03.2023

Artvin’den Hatay’a Yardım Eli

Artvin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi öncülüğünde hayırseverlerin desteğiyle hazırlanan yardım tırı Hatay’a gönderildi.

Artvin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi işbirliğiyle “ Haydi Artvin Depremin Yaralarını Beraber Saralım“ temasıyla başlatılan gıda yardımı kampanyası kapsamında toplanan bağışlar Hatay’a gönderilmek yola çıktı.

İl Müftüsü Mesut Harmancı Diyanet Tv’ye yaptığı açıklamada; “ 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık İlçesi merkez üssü olan ve 11 ilimizin etkilendiği büyük felakette zarar gören kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimiz iletiyorum. Öncelikle bize büyük katkı verip bir tır dolusu gıda kolisi gönderme imkanı sağlayan başta hayırsever Artvin Halkına, desteklerini esirgemeyen İlçe Müftülerimize, din görevlilerimize ve çalışan herkese teşekkür ediyorum. Rabbim bizlere bir daha böyle büyük afetler yaşatmasın. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.

Yardım tırı Hopa ilçe Müftüsü Cihan Erdoğan’ın yaptığı dua ile deprem bölgesi olan Hatay’a uğurlandı.