27.10.2022

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Futbol Turnuvası Finali Artvin'de Yapıldı

Artvin İl Müftülüğü tarafından 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İlçe Müftülükleri arasında düzenlenen futbol turnuvasının final maçı İl Müftülüğü ile Borçka İlçe Müftülüğü arasında Artvinde yapıldı.

Yapılan final maçında, oyuncular kıyasıya mücadele ederek ter döktü. Final maçının galibi olan İl Müftülüğü kupayı aldı.

Final maçına katılan İl Müftüsü Mesut Harmancı, turnuvanın ortak amacı spor yapmak olsa da amaçlarının sosyalleşmek, ilçelerde görev yapan din görevlileri arasında tanışma ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirterek kupayı alan İl Müftülüğü oyuncularını tebrik etti.

İl Müftüsü Mesut Harmancı, eleme maçlarında ev sahipliği yapan Arhavi İlçe Müftülüğüne, final maçında oyunculara ikramda bulunan emekli personelimiz, Hot Döner sahibi İlhan Avcı'ya ve katılım sağlayan oyunculara teşekkür etti.