11.08.2022

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması Bölge Finali Artvin’de yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen "2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması Bölge Finali Artvin’de yapıldı.

Artvin İl Müftülüğü ev sahipliğinde Gençlik Merkezi Okuma Salonu’nda gerçekleştirilen finale Ardahan, Artvin, Kars, Ağrı, Erzurum, Erzincan, Bayburt, Gümüşhane ve Tunceli illerinin birincileri katıldı.

İl Müftüsü Mesut Harmancı, "Başkanlığımızca din görevlilerinin yeteneklerini geliştirmek ve hizmet kalitesini yükseltmek gayesiyle çeşitli yarışmalar düzenlenmektedir. Bugün, İl Müftülüğümüz ev sahipliğinde, din görevlileri arası Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması Bölge Finalini yapacağız inşallah. Yarışmaya katılma cesareti göstererek, azim ve gayretle Peygamberimizin sözlerini ezberleyerek katılım sağlayan siz değerli görevlilerimize canı gönülden teşekkür eder, başarılar dilerim." dedi.

Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Mustafa Güvenç’ in komisyon başkanlığını yaptığı yarışmada Ağrı’ dan katılan İmam Hatip Yaşar Yazıcı birinci, Artvin’ den katılan Kur’an Kursu Öğreticisi Sümeyye Polat ikinci, Kars’ tan katılan İmam Hatip İbrahim Karadeniz ise üçüncü oldu.