08.08.2022

Çocuklarla Camide Bir Gün !!!!

Diyanet İşleri Başkanlığının “Çocuklarla Camide Bir Gün" projesi kapsamında, Artvin İl Müftülüğünün organize ettiği, Yaz Kur'an Kurslarında okuyan öğrenciler, Artvin Yeni Mahalle Yeni Camiinde bir gün geçirdiler

Ülkemizin ve milletimizin geleceği çocuklarımıza milli ve manevi değerleri öğretmek, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve dini bilgiler aktarmak amacıyla Başkanlığımızca çeşitli projelerin hayata geçirildiği bilinmektedir. Bu kapsamda, "Çocuklarla Camide Bir Gün" projesi kapsamında, Yaz Kur'an Kurslarında okuyan öğrenciler gün boyunca çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlenerek cami de bir gün geçirdiler.

Program da öğrencilerle konuşan İl Müftüsü Mesut Harmancı, " Siz bizim yarınımız olan en en değerli hazinelerimizsiniz. Sizlerin bu yaşta camiye gelerek Kur'an-ı Kerim okumayı ve Dini bilgiler öğrenmeyi istemeniz bizleri son derece mutlu ediyor. Rabbim sizlere hayat boyu Kur'an üzere yaşamayı, vatanına, dinine ve ana-babaya bağlı hayırlı birer evlat olmanızı nasip eylesin dedi."

Program çocuklara ikramlarla sona erdi.