27.06.2022

Artvinli Hacı Adayları Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığının organizesiyle hac ibadetini yerine getirmek üzere Artvin’ den yola çıkan hacı adayları için İl Müftülüğü tarafından uğurlama töreni düzenlendi.

Merkez Halitpaşa Camii önünde düzenlenen programa, İl Müftüsü Mesut Harmancı, İl Müftü yardımcıları, daire personeli, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda hacılara konuşma yapan Müftü Harmancı, “ İki yıldır hasretle beklenilen kutsal yolculuğa çıkmak için burada toplandık. Pandemi nedeniyle gidemediğiniz Hac için inşallah bugün yola çıkıyorsunuz. Rabbim yapacağınız haccınızı kolay eylesin. Sağ selamet memleketimize dönmeyi nasip eylesin.” dedi.

İlahiler, telbiyeler ve salavatlar getirilen program, İl Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu’ nun yaptığı duayla sona erdi.

Hacı adayları Cidde'ye gitmek üzere dualarla Havaalanına uğurlandı.