02.07.2021

Vekaletle Kurban Organizasyonu tanıtım toplantıları sürüyor

"2021 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu" kapsamında Artvin İl Müftülüğünce tanıtım toplantısı düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) organizesinde sürdürülen 2021 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu’nun daha geniş kitlelere ulaştırılması amacıyla Artvin’de tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantı, koronavirüs tedbirleri eşliğinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından açış konuşması yapan İl Müftüsü Hasan Güneş, "2021 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu" hakkında bilgi verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin’ in sunum yaptığı toplantıya İl Müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, vaizler ve şube müdürleri katıldı