15.06.2021

Minikler harçlıklarını Filistin'e bağışladı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından işgalci İsrail’in zulmü altında zor günler geçiren Filistin halkına destek olmak amacıyla başlatılan yardım kampanyasına destek artarak devam ediyor.

“Filistin’e Umut Ol” sloganıyla düzenlenen kampanyaya en anlamlı destek, 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencilerinden geldi.

İmam Hatip Lisesi bünyesinde hizmet veren Artvin İl Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Filistin’e bağışladı.

Miniklerin bağışlarını Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İl Müftüsü Hasan Güneş, “İnşallah Filistin’deki çocuklar da bir an önce İsrail’in zulmünden kurtulup sizler gibi özgürce oynama şansı bulurlar. Duyarlı davranışlarından dolayı minik yavrularımızı ve ailelerini kutluyorum.” dedi.

Müftü Güneş, miniklere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından “CİM” dergisi hediye etti.

İl Müftülüğünde gerçekleşen bağış töreninde Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma Sancar ve öğrencilerin velileri de hazır bulundu.