27.05.2021

YARIŞMADA DERECEYE GİREN BÜTÜN GÖREVLİLERDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Artvin’ de Diyanet İşleri Başkanlığınca “2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmada İl birinciler belli oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığınca “2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hafızlık, Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma, Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu Yarışması Artvin Merkez Cami’ inde gerçekleştirildi.

YARIŞMADA DERECEYE GİREN BÜTÜN GÖREVLİLER ÖDÜLLERİNİ FİLİSTİNE GÖNDERİLMEK ÜZERE İL MÜFTÜSÜ HASAN GÜNEŞ’ E TESLİM ETTİLER.

İl Müftüsü Hasan GÜNEŞ’ in başkanlığındaki komisyon değerlendirmesi sonucunda Hafızlık yarışmasında, Arhavi İlçesi Y. K. ŞAHİNLER Köyü Cami İmam Hatibi Fatih TOPAL, Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma yarışmasında Borçka İlçesi ATANOĞLU KY. ÇAKMAKÇILAR Mah. Cami İmam Hatibi Coşkun SÖYLEMEZ, Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında Şavşat İlçesi ÇORAKLI KY. Cami İmam Hatibi Muhammed EROĞUZ, Etkili Hutbe Sunumu Yarışması'nda ise Ardanuç İlçesi KONAKLI KY. Cami İmam Hatibi İbrahim BARIŞ birinci oldu.

Yarışmalarda dereceye giren Din Görevlilerini tebrik eden İl Müftüsü Hasan GÜNEŞ, "Yarışmalara katılan bütün görevlilerimiz birinciliği hak edecek bir performans sergilediler. Ancak yarışmalarda derecelendirme yapma mecburiyeti olduğundan ince ayrıntılarla il birincilerini tespit etmeye çalıştık. Bu vesileyle yarışmalara katılan bütün görevlilerimiz ile jüri heyetine teşekkür ederim. Birinci gelen görevlilerimizin bölge ve Türkiye geneli finalinde kendilerine şimdiden başarılar diliyorum." dedi.

Yarışma sonunda bütün katılımcılara çeşitli hediyeler takdim edildi.