27.05.2021

Artvin'de minikler uzaktan eğitimle Kur’an-ı hatmetti!

Artvin İl Müftülüğüne bağlı Yeni Mahalle 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, salgın sürecinde uzaktan eğitimle Kur’an’ı Kerim okumayı öğrenerek baştan sona okudu.

Artvin’de koronavirüs tedbirleri kapsamında uzaktan eğitime devam eden Yeni Mahalle 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerinden Elif Liya İspirli (6), uzaktan eğitimle Kur’an’ı Kerim okumayı öğrenerek hatmetti.

Kur’an’ı Kerimi baştan sona okuyan öğrencileri kabul eden Artvin İl Müftüsü Hasan Güneş, “Kur’an okumak için öncelikle Elif-Ba'yı öğrenen minik öğrencimiz, azimli çalışmaları sonucunda Kur’an-ı Kerim okumaya geçti. Büyük başarı gösteren öğrencimizi, ailesini ve kurs öğreticisi hocamızı kutluyorum.” dedi.

Öğrencilerin Kur’an-ı Kerimi ve Hz. Peygamberin hayatını öğrenmek için ilgi gösterdiklerini ifade eden Müftü Güneş, çocukların ahlaklı, erdemli ve adil bireyler olarak yetiştirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ve gelecek nesillere güzel bir dünyayı miras bırakmanın ancak onları iyi yetiştirmekle mümkün olabileceğini kaydetti.

Minikler tarafından okunan Kur’an’ı Kerimlerin hatim duasını yapan Müftü Güneş, minik öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Dua programına Kur’an Kursu Öğreticisi Habibe Emin ve miniklerin aileleri de katıldı.