08.02.2021

ARTVİN'DEN GİRESUN'A SEVGİ ELİ

Artvin İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi iş birliğinde temin edilen kışlık kıyafetler, Kardeş şehir Giresun ilindeki çocuklara,  İl Müftüsü Hasan GÜNEŞ başkanlığında, İlçe Müftüleri İbrahim TÜRKAN ve Yusuf ÇAKIR  ile İl Müftülüğü personellerinin katılımıyla çocuklara hediye edildi.

Artvin  İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Artvin  Şubesi iş birliğinde "Bu Kış Çocuklara Bayram Olsun" sloganıyla "1 Bot, 1 Mont" kampanyası başlatıldı.

İlçe Müftülükleri, Din Görevlileri, K.K. Öğreticileri ve hayırsever vatandaşların da destek verdiği kampanya kapsamında temin edilen bot ve montlar, "kardeş şehir" ilan edilen Giresun' da çocuklara hediye edilmek üzere Giresun'a götürüldü. Artvin'de güzel bir iyilik hareketi başlattıklarını belirten TDV Artvin Şube Başkanı Hasan GÜNEŞ,  "İyiliği yeryüzüne yaymak ve iyilikle yürekleri ısıtmak için Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubemiz çalışmalar yürütmektedir. Giresun İlinde yakın tarihte Sel felaketinde mağdur olan  çocukların yüzlerini güldürmek, iyilikle yüreklerini ısıtmak için bir yardım kampanyası düzenledik. Bu kış çocuklara bayram olsun dedik ve gönüllülerimizin, hayırseverlerimizin, çalışmaları ile toplanan nakdi yardımlarla birlikte bot ve monttan oluşan yardımı kardeş şehrimiz Giresun’ a  götürdük.  Rabbim kabul eylesin inşallah. Hayırseverlerimize ve bu iyilik hareketine öncü olan hocalarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.