15.10.2020

HAFIZ OSMAN ŞAHİN HOCAMIZ MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı  Hafız Osman Şahin müftülüğümüzü ziyaret etti. Yapılan ziyaret sonrasında İl Müftüsü Hasan GÜNEŞ, Müftülüğümüzce gerçekleştirilen hizmetlerden bazıları hakkında Osman ŞAHİN hocamıza bilgi verdi ve ilgili yerlerde incelemelerde bulunuldu.

İlk olarak önümüzdeki günlerde İl Merkezimizdeki Halitpaşa Camii bünyesinde hizmete açılacak olan Gençlik Merkezine gidildi. Sonrasında yine İl Merkezindeki Yeni Mahalle Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu ile Hz. Aişe Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursuna geçilerek Kurslardaki öğrencilerimizle hasbihal edildi. Sonrasında ise Artvin Çoruh Üniversitesi Seyitler Yerleşkesinde inşa edilmekte olup önümüzdeki süreçte hizmete girecek olan Üniversite Camii ziyaret edildi.