29.09.2020

KUR’AN KURSLARI EĞİTİME HAZIRLIK VE COVİT-19 TEDBİRLERİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

Artvin İl Müftülüğü, 2020-2021 Eğitim-Öğretim dönemi öncesinde Kur’an kursu öğreticilerine yönelik "Kur’an Kursları Eğitime Hazırlık ve Covit-19 Tedbirleri Konulu”  Seminer  düzenledi.

Yeni mahalle Yeni Cami avlusunda açık alanda koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen seminerde, Toplum Sağlığı hekimlerinden  Dr. Doğuş KÖKATTI  bey tarafından katılımcılara, yeni dönemde sürdürülecek eğitim programı ve Kur’an Kurslarında Covit-19 salgınına karşı alınacak tedbirler konusunda bilgi verildi.

Artvin İl Müftüsü Hasan GÜNEŞ: ” 6 ayı aşkın süredir ülkemizi ve dünyayı tehdit eden bu salgın hastalık karşısında her türlü tedbiri alarak imkanların elverdiği ölçüde 4-6 yaş, Hafızlık ve Yüzünden okuma Kur’an Kurslarında Eğitim-Öğretime devam ettiklerini, bu konuda özverili çalışmaları sebebiyle Öğretici arkadaşlara müteşekkir olduğunu ifade etti ve Semineri veren Dr. Doğuş KÖKATTI bey teşekkür etti.”