16.09.2020

HAFIZLARA BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Artvin’de Hafızlık Eğitimini tamamlayıp, sınavda başarılı olan öğrencilere hafızlık belgeleri verildi.

Artvin İl  Genelindeki Kur’an Kurslarında ve dışarıdan  Hafızlık Eğitimini tamamlayarak mezun olan öğrencilere, düzenlenen törenle hafızlık belgeleri takdim edildi.

Öğrencilere hafızlık belgeleri ile birlikte çeşitli hediyeler takdim eden İl Müftüsü V. Mahmut ÇELİKOĞLU, “Kur'an kurslarımızda hafızlıklarını tamamlayarak girdikleri sınavda başarılı olan ve hafızlık belgesi almaya hak kazanan  kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Hamele-i Kur'an olan kardeşlerimizin, bundan sonraki hayatlarında Hz.  Kur'an'ın ve İslam'ın hadimi olmalarını  Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Onları yetiştiren anne babalarına ve kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Müftü Vekili ÇELİKOĞLU  bundan sonra da daha fazla hafız yetiştirmenin gayreti içerisinde olacaklarını kaydetti.