31.08.2020

PANDEMİ İLE MÜCADELE EDEN DİN GÖREVLİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Tüm dünyada etkili olan Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) ile mücadelede en ön saflarda olanlardan, Din Görevlileri “Başarı Belgesi” ile taltif edildi.

Türkiye, Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele de tüm dünyaya örnek oldu.

Din görevlileri, Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde 81 ilde ve tüm ilçelerde Pandemi ile mücadelede en ön saflarda yer alanlardan oldu.

Din Görevlilerinin bu çalışmaları, İllerde Valilikler, İlçelerde Kaymakamlıklarca ödüllendirildi.

Din görevlilerinin ödüllendirildiği illerden  biri de Artvin  oldu.

Artvin Valiliği  bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarına aktif olarak destek veren İl Müftüsü Hasan GÜNEŞ ve Din Görevlileri, Valilik  tarafından “Başarı Belgesi” ile taltif edildi.

Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarında yer alan Din Görevlileri, yaşlı ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar başta olmak üzere yardıma ihtiyacı olan herkese umut oldu.

Başarı belgelerini Din Görevlilerine takdim eden İl  Müftüsü Hasan GÜNEŞ, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.