24.07.2020

ARTVİN MÜFTÜLÜĞÜ DAİRE PERSONELİ VEKALETLE KURBAN BAĞIŞI TOPLANTISI YAPTI

Vekaletle  Kurban Kesim Organizasyonunda vatandaşlarımızı  daha da bilgilendirmek ve bu konuda Din Görevlileri arasındaki koordinasyonu güçlendirmek maksadıyla Artvin Müftülüğünde görev yapan daire personeli  İl Müftüsü Hasan GÜNEŞ başkanlığında toplantı düzenledi. Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde yıllardır gerçekleştirilen, gerek yurtiçi gerekse yurtdışında daha fazla hayır sahibine ulaşarak onlardan alınan kurban bağışlarıyla ülkemizde ve ülkemiz dışında ihtiyaç sahibi insanlara ulaşarak bir nebze de olsa onların et ihtiyacını karşıladıklarını ifade eden İl Müftüsü GÜNEŞ, bu hizmet ağında fedakarca çalışan personele teşekkür ederek, yaptıkları bu anlamlı faaliyetin hem Yüce Allah katında  hem de insanlık nezdinde manevi bir karşılık bulacağını söyledi.