12.09.2022

Kuran Kursu Öğrencilerine Milli-Manevi, Kültürel, Tarihi Geziler.

İlçe Müftülüğümüze bağlı Müderris Süleyman Özbek Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik, kültürel ve tarihi  gezi düzenlendi.

Müftü Cihan ERDOĞAN rehberliğinde gerçekleştirilen gezi, Kura Nehri ve Ardahan Kalesi  ziyareti ile başladı.

Ardından  Çıldır Gölü,  Akçakale, Kars Ebu'l Hasan Harakani Hz. Türbesi, Kars Kalesi, Ani Harabeleri, Iğdır Karakoyunlu Mezarlığı, Soykırım Anıtı, Tuzluca Mağarası ve Kars Kafkas Cephesi Harp Tarihi Müzesi gibi kültürel ve tarihi mekanlar ziyaret edildi.

Geziye dair açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Cihan ERDOĞAN; "Öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını artırmak, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak için gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel etkinliklerimize devam ediyoruz. Öğrencilerimizin,  tarihi, kültürel ve doğal mirasını tanımak suretiyle milli-manevi değerlere sahip olmalarına yönelik geziler düzenliyoruz. Hayırseverlere ve emeği geçen tüm görevli arkadaşlarıma teşekkür ederim." dedi.