07.01.2017

Üniversite Öğrencileriyle Kahvaltılı sohbet

Üniversite Öğrencilerine Şavşat Evinde Kahvaltı Verildi

Şavşat İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanlığı tarafından Artvin Çoruh Üniversitesi Şavşat Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerine Şavşat Evinde Kahvaltı Verildi.

7 Ocak 2017 Cumartesi günü Şavşat İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanlığı tarafından Artvin Çoruh Üniversitesi Şavşat Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerine kahvaltı verildi.

Öğrencilerle birlikte yapılan kahvaltıya Şavşat Kay-makamı Mesut Gazi Ambarcı, Şavşat Cumhuriyet Savcısı Hasan Turkut, Şavşat Müftüsü İdris Yavuzyiğit, Türkiye Diyanet Vakfı Şube Yönetim kurulu üyeleri ve ilçe de görev yapan din görevlileri ve Şavşat Meslek Yüksekokulu öğrencileri katıldı.

Üniversite öğrencileri düzenlenen kahvaltıyla ilgili olarak Şavşat Müftülüğüne ve Türkiye Diyanet Vakfı üyelerine teşekkür ettiler.

Kahvaltının ardından Üniversite öğrencileri kızak kaydılar, kartopu oynadılar zevkli ve eğlenceli geçen oyunların ardından katılımcıların üniversite öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çekinildi.