11.03.2024

8 Mart Dünya Kadınlar Günü" programı tertip edildi.

Kemalpaşa İlçe Müftülüğü tarafından " 8 Mart Dünya Kadınlar Günü" programı tertip edildi.

İlçe müftülüğü tarafından gerçekleştirilen programa Kemalpaşa'li hanımefendiler yoğun ilgi gösterdi, programda; "kadının sorumlulukları", "gününüz dünyasında kadının karşılaştığı problemler", ele alındı.

Ayrıca "Ulu Çınarlar Projesi" kapsamında Emine teyzenin nasihat ve duasını dinledikten sonra genç nesil öğrencilerimizden "Gönlü mescitlere bağlı genç" Hazal Pirçek duygularını programa katılan hanimefendilerle paylaştı.

İslam'la müşerref olan Melek Yılmaz öğrencimizin Hristiyanlık'tan İslam'a geçiş hikâyesi misafirlerin duygusal anlar yaşamasina sebep oldu... Ayrıca baba ve kızı arasında geçen diyalog tiyatro şeklide sunumu yapılıp, program Çay, pasta ve çeşitli ikramlarla sona erdi...