Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçemize bağlı Sarp Köyü Camii umumi tuvaleti, 18/01/2024 Perşembe günü Saat 09:00 da, Kemalpaşa İlçe Müftülüğü Toplantı Salonunda Pazarlık usulü ile ihale edilecektir.
Detay

İlçemiz Sarp Köyü Camii umumi tuvaleti, 07/11/2022 Pazartesi günü Saat 10:00 da ihale ile kiraya verilecektir.
Detay

Yukarıda nitelikleri yazılı taşınmazı camii umumi tuvalet olarak kullanmak amacıyla pazarlık usulü ile 1+1 (iki) yıl süreyle kiraya verilmesi ihalesi 05.10.2022 tarihinde Kemalpaşa Müftülüğünde yapılacaktır.
Detay

"18 Mart Şehitleri Anma Günü'' sebebiyle ''Çanakkale Ruhu" adlı şiir ve "12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü" vesilesiyle ''Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet" adlı kompozisyon yazma yarışması düzenlenmiştir. Son başvuru tarihi 11 Mart 2022
Detay

Başkanlığımızca, göçmenler hakkında toplumsal farkındalığı artırmak, sosyal uyuma katkıda bulunmak, katılımcıların göç olgusunun olumlu/olumsuz yönlerine dikkat çekmeleri amacıyla Göç ve Çocuk temalı bir resim yarışması düzenlenecektir.
Detay

İlimiz Ardanuç, Murgul ve Şavşat İlçe Müftülüklerine bağlı Kur'an Kurslarında 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında , ek ders ücreti karşılığı görevlendirilmek üzere, geçici öğretici alınacaktır.
Detay

Sarp Köyü Yeni Camii 6 Adet umumi tuvaleti 20/12/2019 tarihinde Kemalpaşa Müftülüğü Toplantı Salonunda toplanacak ihale komisyonu huzurunda kiralaması yapılacaktır.