22.03.2024

Yabancı Dil ve Lehçelerde Yayınlar Daire Başkanından Kurslarımıza Ziyaret

Yabancı Dil ve Lehçelerde Yayınlar Daire Başkanından Kurslarımıza Ziyaret.

Ramazan ayı özel-vaaz irşad programları kapsamında bir dizi programlar gerçekletirmek üzere ilçemizi ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Yabancı Dil ve Lehçelerde Yayınlar DAire Başkanı Fatih KARAZEYBEK, İl Müftümüz Mesut HARMANCI, İl Müftü Yardımcımız Berat KARALİ, İlçe Müftülüğümüğz bünyesinde faaliyet gösteren Kuledibi Yatılı Kız Kur'an Kursu, Müfessir Osman Hopavi Gündüzlü Erkek Hafızlık Kur'an Kursu ve 4-6 Yaş Kur'an Kurslarını ziyaret etti. Ayrıca İlçemizde yapımı planlanan Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu için arsa incelemelerinde bulundu. Esnaf ziyareti gerçekleştiren heyet, iftar öncesi KYK'da kalan üniversite öğrencileriyle söyleşi gerçekleştirerek teravih namazı öncesi merkez camilerimizde cemaatte sohbet etti.