05.10.2023

Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Hopa Din Görevlileri  Kahvaltı Programında Buluştu.

Hopa Din Görevlileri Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle kahvaltı programında bir araya geldi. 05.10.2023 tarihinde Hopa İlçe Müftülüğünde gerçekleştirilen Programa  İlçe Kaymakamı Abdullah ARSLANTÜRK , Arhavi Müftüsü Yusuf ÇAKIR, Kemalpaşa İlçesi Müftü Vekili Zikrullah FIRAT ve Hopada görev yapmış emekli din görevlilerimiz katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü ERDOĞAN'ın selamlama konuşması ile başlayan programda İlçe Kaymakamı Abdullah ARALANTÜRK tüm din görevlilerimizin haftasını tebrik etti.
Hocanın emeklisi olmaz emektarı olur diyen  din gönüllüsü hocalarımız duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.
Hopa Müftülüğü olarak biz de din görevlilerimizin haftasını tebrik eder, programda emeği geçen ve katkı sağlayan müftülük görevlilerimize teşekkür ederiz.