25.02.2023

TAİNİ ÇIKAN PERSONELLERE VEDA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Müftülüğümüz Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Serdar DEMİR'in Diyanet İşleri Başkanlığı Genel İdare Hizmetleri Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlügü Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanlığı Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenliğine Güneşli Köyü Camii 4/B Sözleşmeli İmam-Hatibi Adnan FIRAT'ın Rize İli Çayeli İlçesi Yeşiköy Köyü Merkez Camiine naklen atanmaları dalayısıyla Din Görevlilerince Veda Programı düzenlendi.

İlçe Müftümüz Yusuf ÇAKIR görevden ayrılan personele yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür konuşması yaptı ve yeni görev yerlerinde başarılar diledi. Serdar Demir'e Aşağı Kale Mahalle Camii İmam-Hatibi Arhavi Diyanetsen İlçe Temsilcisi Nasır ÖNDER, Adnan FIRAT'a İlçe Müftüsü hediye takdim ettiler. Persolellerin iyi temennileriyle program sona erdi.