08.06.2023

ARDANUÇ 4-6 YAŞ KUR’AN KURSUNDA YILSONU COŞKUSU

Ardanuç Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursumuzun yıl sonu kapanış programı düzenledi. Hükümet Konağı konferans salonunda düzenlenen kapanış programına Ardanuç Kaymakamı Sayın Mehmet Çelik, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri katıldı.
4-6 yaş mezunlarımızdan İmam Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Ahmet Numan İlkatmış’ın sunumu ile gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını ilçe Müftüsü Nuri İlkatmış yaptı. İlkatmış konuşmasında, “4-6 yaş kurslarımızda; Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı müfredat çerçevesinde, Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler öğretiliyor ve çocukların manevi gelişiminde etkili olan değerler eğitimi veriliyor. Bunun yanı sıra çocuklar, sosyal ve fiziksel gelişimlerinde etkili olan sosyal etkinlikler ve  el becerisi çalışmalarıyla   öz güveni gelişmiş, saygılı, hayata sevgiyle bakan bireyler olarak yetiştiriliyorlar. Sevgili Peygamberimiz: “Hiçbir baba, çocuğuna güzel ahlaktan daha kıymetli bir miras bırakmamıştır.” buyurmaktadır. Çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miras, onların minik yüreklerine yerleştireceğimiz Allah ve Peygamber sevgisidir.” dedi.
İlçe Müftüsü İlkatmış’ın konuşmasının ardından minikler sahne alarak hazırladıkları programı sergilediler. Minikler; Kur’an-ı Kerim, dua ve ilahiler okudular, istiklal marşı ve vatan gösterisi sergilediler.
4-6 Yaş Kur’an Kursu yılsonu kapanış  programı Sayın Kaymakamımızın öğrencilerimize verdiği hediyeler ile sona erdi.