23.02.2023

KAYMAKAMIMIZDAN ÖĞRENCİLERİMİZİ ZİYARET

Kaymakamımız Sayın Mehmet Çelik, Site Mescidini ziyaret ederek müftülüğümüzce hafta içi akşam düzenlenen programa katıldılar, çocuklarla sohbet ettiler. İlçe Müftümüz Nuri İlkatmış’tan hafta içi düzenlene cami programı hakkında bilgi aldılar.
Ziyaretlerinden dolayı Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederiz.
7-10 yaş ve 10-13 yaş öğrencilerimiz için Site Mescidimizde hafta içi her gün akşam cami ders programımız devam etmektedir. Camimizde Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler öğretimi yanında vatandaşlarımız arasında milli birlik ve beraberlik, bir arada yaşama ve sorumluluk bilincinin geliştirilmesi; sevgi, saygı ve dostluk bağlarının güçlendirilmesi, vatan, millet, bayrak, şehitlik ve gazilik gibi milli ve manevi değerlerin kazandırılması amaçlanmaktadır. Çocuklarımız sıcak bir ortamda sosyal imkânlarla hem okumakta hem de eğlenmektedirler. Site Mescidini ziyaret etmediyseniz mutlaka çocuğunuzla ziyaret etmenizi öneririz.