27.01.2023

REGAİB KANDİLİNİ ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE KUTLADIK

“Bu gece, rahmet, bereket ve mağfiret iklimi üç ayların başlangıcının habercisi mübarek Regaib Gecesidir. Bizleri bir kez daha üç aylara ulaştıran, Regaib Gecesine kavuşturan ihsanı bol yüce Allah’a sonsuz hamdüsenalar olsun.

Mübarek gün ve geceler, varoluş gayemizi idrak etmek, kulluğumuzu gözden geçirmek, insani ilişkilerimizi ve bütünüyle hayatımızı muhasebe edebilmek, yıpranan dünyamızı yeniden imar etmek ve ömrümüzün geri kalanına istikamet verebilmek için çok kıymetli zamanlardır.

Ardanuç’ta öğrencilerimiz, rağbetimizin Allah’ın rızasını kazanmak olduğunu camimize koşarak göstermiş oldular. Merkez camimizdeki kandil programından sonra Site Mescidinde ilçe müftümüz Nuri İLKATMIŞ öğrencilerimizle hasbihal ettiler, akabinde çiğ köfte ikramıyla programımız son buldu.

İlçemiz Site Mescidinde hafta içi öğrencilerimizle ders programlarımız devam etmektedir.