10.10.2016

Üniversite Öğrencilerine kitap Hediyesi

Şavşat Müftülüğünden Camiler Haftasında Üniversite Öğrencilerine Ziyaret ve kitap hediyesi

Camiler ve Din Görevliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Müftüsü Sayın İdris YAVUZYİĞİT Artvin Çoruh Üniversitesi Şavşat Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek Öğrencilerle sohbet etti. Ülkemizin farklı şehirlerinden Üniversitemizi tercih ederek gelen öğrencilere teşekkür eden İlçe Müftüsü YAVUZYİĞİT öğrencilere Kur’an-ı Kerim, İlmihal, Efendimizin Hayatı ve Diyanet Dergileri hediye ettiler.

Okul Müdürü Sayın Yrd. Doç. Dr. Aşkın GÖKTÜRK’le bir süre sohbet eden İlçe Müftüsü öğrencilere yönelik yapılacak her türlü çalışmada destek vereceklerini, ihtiyacı olan öğrencilerin ihtiyaçlarını zaman zaman giderebileceklerini ifade ederek nezaketleri dolayısıyla Okul Müdürü GÖKTÜRK’e teşekkür etti.