15.10.2018

Emekli Personele Plaket Takdimi Yapıldı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle vermiş oldukları hizmetlerden dolayı daha önce emekli olan personelini unutmayan Artvin İl Müftülüsü Sayın Hasan Güneş, personeline ayrı ayrı teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

Emekli olan personellerimizin sağlık ve afiyet içinde emeklilik günlerini geçirmeleri temenni etti.

17.10.2018 Çarşamba günü Artvin Merkez Camiinde Öğlen namazı ardından  plaket takdimi yapan İl Müftü Vekili Ahmet Erdem İl Müftüsü Hasan Güneş'in 35. İl Müftüleri istişare toplantısına katılması nedeniyle bu görevi bana tevdi ettiğini ve emekli personeli bir arada görmek beni çok memnun etti sizlere sağlıklı günler diliyorum diye söyledi.

Plaket takdiminde arkadaşları adına konuşma yapan emekli Şef Mucip Öztürk konuşmasında emeklilikte 21 yılını geride bıraktığını ve bizleri unutmayıp hatırlayan İl Müftülüğüne   teşekkürlerini iletti.