12.07.2018

Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerinden 15 Temmuz Programı

Artvin İl Müftülüğünün 15 Temmuz 2018 günü milletçe verdiğimiz mücadelenin yıldönümü vesilesiyle düzenlediği Yaz Kur’an Kursları Öğrencilerimizin görev aldığı, öğrenci ve velilerine yönelik olan program Artvin Gençlik Merkezi Konferans Salonunda yapıldı.

Program Öğrenci, veli ve hocaların hep birlikte istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Sunuculuğunu öğrencilerden Ahmet ÖZKAN ve Rumeysa DUZCAN’ın yaptığı programda aşağıdaki öğrenciler görev aldılar.

-Kur’an-ı Kerim; Cemil İbrahim AĞAOĞLU Yeni Mahalle Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu,

-Sala; Ahmet GEZERLER,

-İlahi Salavat, Tekbir; Koro İmam-Hatip Ortaokulu Yatılı Kur’an Kursu,

-Şiir (15 Temmuz); Ahmet Yasin ŞAHİN 7 Mart İlkokulu Yatılı Kur’an Kursu,

-Şiir (15 Temmuz Kendi Yazdığı Şiir); Abdussamed ERDOĞAN Yeni Mahalle Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu,

-Şiir (30 Kuş); Zeynep DİŞLİ Hz. Aişe Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu,

-İlahi Şehit Tahtında; Koro Hz. Aişe Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu,

-Türkü, Dağlıca Türküleri; İrem Nur ATAMAN Hz. Aişe Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu,

-İstiklal Marşı; Şevval, İkbal Nisa Hz. Aişe Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu,

-Kaside; Salih GEZERLER Devlet Hastanesi Mescidi,

-Dua; M. Efe ALKAN Yazkent Mescidi.

Programda konuşma yapan İl Müftümüz Sayın Hasan GÜNEŞ “Bu topluluğun birlik beraberliğin bir göstergesi olduğunu, Yaz Kur’an Kurslarına çocuklarını gönderen velileri ve gelen çocukları tebrik ettiğini, bu çocukları vatan, millet, Kur’an sevgisiyle yetiştirmenin çok önemli olduğunu, bunun içinde anne-babalarına önemli görevler düştüğünü ifade etti.

Güneş, biz milletçe kenetlenirsek, çocuklarımız bu değerlerimizle bilinçlendirirsek, bir daha hiçbir hainin millet üzerinde alçakça uçuş yapamayacağını, milletine kurşun sıkamayacağını” söyledi.

Programa katılanlar öğrencilerin sergilediği performansı çok beğendiklerini ifade ettiler.

Program çıkışında ise bütün katılımcılara kek ve meyve suyu ikram edildi.