19.04.2018

Eğitim Semineri

İl Müftülüğümüzce, İlçe Müftülükleri web sitesi editörlerine yönelik kurumsal “Web Sayfası Bilgilendirme" semineri 19.04.2018 tarihinde İl Müftülüğü toplantı salonunda düzenlendi.

Artvin İl Müftülüğüne bağlı 8 İlçe Müftülüğü web sayfası editörleri bilgilendirme seminerine katıldı.

Seminer, Artvin İl Müftülüğü Web Sitesi Koordinatörü Hakan GÜRBÜZ tarafından verildi. Bilgilendirme amaçlı seminerde; kullanıcı adı şifre oluşturma, web sayfalarının ara yüzü kullanımı, dosya ekleme, dosya ilişkilendirme, görüntüleme ve düzenleme gibi detaylar slayt eşliğinde anlatıldı.

Seminere katılan personel ve İl Müftülüğü personeli Artvin İl Sağlık Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu obezite testinde; kan tahlili, tansiyon, boy ve kilo taramasından geçtiler.

İl Müftü Vekilimiz Muhammed AYDIN eğitim seminerine katılan İlçe editörlerini makamında kabul etti.