16.04.2018

İyilik Atölyesi İle Pazar Sohbeti

Toplumda iyiliği hakim kılmak düşüncesi ile bir araya gelen İyilik Atölyesi Gönüllüleri ve İl Müftü Vekilimiz Muhammed AYDIN Marina Belediye Sosyal Tesislerinde bir araya geldiler.

Katılımcılara hitap eden İl Müftü Vekilimiz Aydın; "İyiliği hakim kılmak için öncelikle yaşantımızla, insanlarla ve diğer canlılarla olan ilişkilerimizde örnek bir Müslüman gibi hareket etmeliyiz.

En güzel örnek olan Peygamber efendimizin sözlerini, davranışlarını takrirlerini örnek almalıyız.

Önce Rabbimizle, Peygamber efendimizle Kur’anı Kerim ile olan bağımızı, Aile bağlarımızı güçlendirmeliyiz. Bu fedakarlık isteyen bir çalışmadır. İncitmeden, incilmeden Allah rızası için bir şeyler yapmaktır. Bu güzel düşüncelerinizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Her birimiz bir gül ekersek toplumumuz inşallah gül bahçesine döner." dedi.