02.04.2018

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSUNUN 4-6 YAŞ K.K. ÖĞRECİ VELİLERİYLE BULUŞMASI

Müftülüğümüze bağlı Aile ve Dini Rehberlik Büromuzun, “Yıllık Çalışma Programı” 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrenci velileriyle buluşuldu.

25 Mart 2018 tarihinde yeni Mahalle Kur’an Kursunda Din Hiz. Şube Müdürünün Bünyamin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleşti.

Şahin, sohbetinde sevgi saygı ve merhamet değerlerinin öneminden, bu değerleri çocuklarımıza nasıl öğretmemiz gerektiğinden, eğitim için 4-6 yaşın çok önemli bir dönem olduğundan, İslam’ın sevgi, saygı ve merhamet dini olduğundan bahsetti.

Eğitimin ailede sadece annenin görevi olmadığından, babanın da anneye bütünleyici ve tamamlayıcı olması gerektiğinden bahsetti.

Sevgi, saygı ve merhamet değerlerinin dünyamızda gittikçe eridiğinden, bu değerleri çocuklarımıza öğrettiğimizde sadece kendi çocuklarımızı değil toplumumuzu eğitmiş olacağımızdan, bunu için de çocuklarımıza güzel örnek olmamız gerektiğinden bahsetti.

Veliler yapılan toplantıyı memnuniyetle karşıladılar ve faydalı olduğunu ifade ettiler.