20.10.2016

Başarılı Din Görevlilerini Ziyaret

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Artvin İl Müftüsü Sayın Kemal UÇKUN ve İlçe Müftüsü Sayın İdris YAVUZYİĞİT hocalarımız Şavşat İlçesinde yaptığı gayretli çalışmalarıyla ömplana çıkan Başarılı Olan Din Görevlilerini Ziyaret Etti.

İl Müftüsü Sayın Kemal UÇKUN, Şavşat İlçe Müftüsü İdris YAVUZYİĞİT ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl düzenlenen "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri çerçevesinde, ilçe genelinde çeşitli etkinlikler içinde ve faaliyetlerde bulunan Türkiye Diyanet Vakfı faaliyetlerinin tanıtımını yapan ve bu hususta gayretleriyle başarı sağlayan Şavşat İlçesi Taşköprü Köyü Camii İmam-Hatibi Dursun Ali AVCI’yı görev yerinde ziyaret ettiler. İl Müftüsü tarafından ziyarette görevliye çeşitli kitaplar hediye ederek ödüllendirildi.

Sayın UÇKUN "Din görevlimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Önümüzdeki yıllarda daha iyi hizmetlerde bulanacağına inanıyorum. " dedi.

İl Müftüsü Kemal UÇKUN ve İlçe Müftüsü cemaatle sohbet ettikten sonra Taşköprü Köyünden ayrıldılar.